[Sticky] KF2 I Kezdőknek  

  RSS

Ethon6
(@ethon6)
Démon Admin
Csatlakozott:7 hónappal  ezelőtt
Bejegyzések: 18
24/02/2018 12:38 du.  

Amennyiben új vagy a játékban, köszöntelek! A játék egy zombi daráló gyakorlatilag, de a darabolás egy új fogalmával ismerkedhetsz meg itt. A játék hullámokra (körökre) van osztva, a hullámok között tudsz vásárolni egy adott helyen, ennek a helynek a pozíciója hullámonként változik, ezért nem nagyon tudsz egy biztos pozíciót becampelni. A boltban tudsz fegyvereket, felszereléseket, lőszert, és páncélt venni. A pénzed a zombik (későbbiekben "zék") megöléséért kapod. Minden hullámmal egyre több lesz a zé, és egyre erősebbek fognak beözönleni a pályára.

A pályán nincs igazán biztos "camp"-hely, általában ha találsz egy ajtós helyet, ott nagy eséllyel nem biztonságosan egy ajtót lősz, hanem 100% eséllyel gyakorlatilag be fogsz szorulni oda, és meg fogsz nagyon hamar halni: ezért vigyázz, mert itt elég nehéz megvédeni egy pozíciót, próbálj mászkálni, kikerülni, és ami a legfontosabb: csapatjátékos lenni.

Mielőtt belépnél gondold át te milyen kaszttal szeretnél játszani? Milyen stílus jön be neked? Közelharc, távol harc, robbantó, gyógyító, vagy rohangálós, támogató? Itt nincs kikötés, gyakorlatilag bármelyikre átválthatsz hullámonként is akár. Az xp mindig a fegyvertől függ. Ha shotival lőssz, és szanitéc vagy, akkor a támogató kasztod fog kapni xpt, nem pedig a szanitéced, ez fordítva is így van, ha swatként gyógyítasz, akkor is a szanitéc fog kapni xp -t stb. A kasztok bónuszokat adnak a kasztfegyverekhez, ezért érdemes azt a fegyvert venned, ami a kasztodhoz illik.

Az egyetlen kaszt, ami bármilyen fegyvert hordozhat, az a túlélő. Bár képességei nem specializáltak, de minden lehetőségből kap egy kicsit.

Az igazi vicc, hogy a kezdet kezdetén egy kellemes, szolid, nagyjából tiszta pályán megy a harc, az utolsó hullámokra a pálya tiszta vér, belek lógnak minden honnan 🙂 Aki ezt élvezi (mint én) az egy elmebeteg, vagy csak rossz napja volt az iskolában, vagy a munkahelyén. Ez a játék egy igazi feszültségoldó adrenalin bomba 🙂

Amiket érdemes betartani ha profi akarsz lenni:

- legyél csapatjátékos, segítsd őket ha bajban vannak, mert nagy eséllyel később ők is segíteni fognak neked ha bajba jutsz.

- ne rambózz, mert az mindig rosszul sül el, általában ez a tevékenység halállal végződik

- próbáld támogatni csapattársaidat, ha van elég fegyvered, és lőszered, ne vedd fel előlük a pályán található packokat, mert két katona fél tárral, jobb mint egy katona tele tárral.

- oszd meg amid van. Ha te arattál, és elsők között vagy a ranglistán, próbálj adni pénzt azoknak akik nem voltak olyan hatékonyak, ez későbbi körökben meg fogja hálálni magát.

- gyógyítóként gyógyítsd folyamatosan a csapattársaidat, figyeld az állapotukat, mert ha egyedül maradsz, és ha nem vagy vér profi, nagyon hamar elvérzel

- ne próbálj hősködni, próbálj távol maradni a zéktől.

- próbáld a zék fejét célozni, vagy a nagyobb szörnyeknek a vörösen izzó testét, azokon a területeken jobban sebezhetőek.


Sanbula liked
ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Wise Chat
Anonymous1257
meghalok akkor bekerülök valami lyukba és nem tudok kimenni
Ethon6
sofadanger.rackservice.org <<---- PVP szerver.
Barna0909
hali
Anonymous1558
hali
Anonymous1688
Hello
Anonymous1855
hello
Anonymous1855
mi az ip
Ethon6
hello
Anonymous1905
hellóka
Anonymous1905
nem tudok felcsatlakozni
Anonymous1905
tudtok segíteni?
Anonymous1993
cs
Anonymous2015
skypeti2 : miért lettem bannolva amikor nem is az enyém a másik felhasználó , hanem a nagytesómé , csak egy wifiröl vagyunk fent
Anonymous2140
le sza rom
Nickchannel32
Helo
Nickchannel32
Segitség kel
NermanYT
Sziasztok
Sanbula
Helllóóóó
Ethon6
HAJÓ'S K'crazyT'NY
Anonymous2622
hol van a texture?
Pankix
Mi a szar ez
Pankix
kurvaanyad
Anonymous3223
Kurvaanyad
Anonymous3298
asd
Anonymous3365
hali
Anonymous3365
tudnál küldeni Ethon6 egy linket a dc szerver ről? (poszeidon vagyok)
Anonymous3365
nevem dc -n [_]
Anonymous3467
ty
Customize
Created by Kainex