[Sticky] KF2 I Kezdőknek  

  RSS

Ethon6
(@ethon6)
Démon Admin
Csatlakozott:4 hét  ezelőtt
Bejegyzések: 15
24/02/2018 12:38 du.  

Amennyiben új vagy a játékban, köszöntelek! A játék egy zombi daráló gyakorlatilag, de a darabolás egy új fogalmával ismerkedhetsz meg itt. A játék hullámokra (körökre) van osztva, a hullámok között tudsz vásárolni egy adott helyen, ennek a helynek a pozíciója hullámonként változik, ezért nem nagyon tudsz egy biztos pozíciót becampelni. A boltban tudsz fegyvereket, felszereléseket, lőszert, és páncélt venni. A pénzed a zombik (későbbiekben "zék") megöléséért kapod. Minden hullámmal egyre több lesz a zé, és egyre erősebbek fognak beözönleni a pályára.

A pályán nincs igazán biztos "camp"-hely, általában ha találsz egy ajtós helyet, ott nagy eséllyel nem biztonságosan egy ajtót lősz, hanem 100% eséllyel gyakorlatilag be fogsz szorulni oda, és meg fogsz nagyon hamar halni: ezért vigyázz, mert itt elég nehéz megvédeni egy pozíciót, próbálj mászkálni, kikerülni, és ami a legfontosabb: csapatjátékos lenni.

Mielőtt belépnél gondold át te milyen kaszttal szeretnél játszani? Milyen stílus jön be neked? Közelharc, távol harc, robbantó, gyógyító, vagy rohangálós, támogató? Itt nincs kikötés, gyakorlatilag bármelyikre átválthatsz hullámonként is akár. Az xp mindig a fegyvertől függ. Ha shotival lőssz, és szanitéc vagy, akkor a támogató kasztod fog kapni xpt, nem pedig a szanitéced, ez fordítva is így van, ha swatként gyógyítasz, akkor is a szanitéc fog kapni xp -t stb. A kasztok bónuszokat adnak a kasztfegyverekhez, ezért érdemes azt a fegyvert venned, ami a kasztodhoz illik.

Az egyetlen kaszt, ami bármilyen fegyvert hordozhat, az a túlélő. Bár képességei nem specializáltak, de minden lehetőségből kap egy kicsit.

Az igazi vicc, hogy a kezdet kezdetén egy kellemes, szolid, nagyjából tiszta pályán megy a harc, az utolsó hullámokra a pálya tiszta vér, belek lógnak minden honnan 🙂 Aki ezt élvezi (mint én) az egy elmebeteg, vagy csak rossz napja volt az iskolában, vagy a munkahelyén. Ez a játék egy igazi feszültségoldó adrenalin bomba 🙂

Amiket érdemes betartani ha profi akarsz lenni:

- legyél csapatjátékos, segítsd őket ha bajban vannak, mert nagy eséllyel később ők is segíteni fognak neked ha bajba jutsz.

- ne rambózz, mert az mindig rosszul sül el, általában ez a tevékenység halállal végződik

- próbáld támogatni csapattársaidat, ha van elég fegyvered, és lőszered, ne vedd fel előlük a pályán található packokat, mert két katona fél tárral, jobb mint egy katona tele tárral.

- oszd meg amid van. Ha te arattál, és elsők között vagy a ranglistán, próbálj adni pénzt azoknak akik nem voltak olyan hatékonyak, ez későbbi körökben meg fogja hálálni magát.

- gyógyítóként gyógyítsd folyamatosan a csapattársaidat, figyeld az állapotukat, mert ha egyedül maradsz, és ha nem vagy vér profi, nagyon hamar elvérzel

- ne próbálj hősködni, próbálj távol maradni a zéktől.

- próbáld a zék fejét célozni, vagy a nagyobb szörnyeknek a vörösen izzó testét, azokon a területeken jobban sebezhetőek.


Sanbula liked
ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Wise Chat
kancsika11
szóval a collapse soká nyit meg?
kutyus2000
nanemáááár :c
kutyus2000
1 év?!?
kutyus2000
ház kancsi ezt bebuktuk
kutyus2000
és lesznek új kardok id? vagy csak a távolharcra mész
kutyus2000
kardok is*
kancsika11
nem fogunk még egy olyan szervert találni mint a cultures
Ethon6
A lőfegyverek a legfelső és legveszélyesebb zónákra jellemző fegyók lesznek.
Ethon6
Ahol kezdünk, a legalsóbbnál egyszerű kardok, buzogányok, hatchetek lesznek
Ethon6
minél fentebbi rétegekbe jutunk, annál jobb fegyókat találhatunk
Ethon6
persze egyre triviálisabb lesz a nehézségi szint is
skypeti2
mi lett a minecraftos szerverrel?
Anonymous712
megszűnt
Anonymous718
Ehet
Anonymous718
ethon
Anonymous718
Mi lett a szerverrel?M
Anonymous718
:c
Anonymous718
én vagyok kevin
Ethon6
megszűnt
skypeti2
csak karbantartják , vagy örökre megszünt?
skypeti2
ha teljesen megszünt akkor van más játékban valami ijesmi szerver vagy közösség?
Anonymous782
most csinálja ethon az új szervert
Anonymous782
amúgy menő az a Holdra szállásos kép a kőben
Anonymous792
És az a szeró is eredetis lesz?
Ethon6
Ez a szerver tört lesz.
Ethon6
Már csinálom a csaló killer szűrőt
Ethon6
Remélhetőleg a csalók nagy részét ki fogja szűrni
kancsika11
csak csináld gyorsan, már nagyon unatkozom
kancsika11
csak egy baj lesz azzal a szerverrel
kancsika11
nem lesz méz sad
Customize
Created by Kainex