Elő történet  

  RSS

Ethon6
(@ethon6)
Démon Admin
Csatlakozott:9 hónappal  ezelőtt
Bejegyzések: 18
03/03/2018 1:07 du.  

A hátrahagyottak nem kaptak se üzenetet, se választ a kalandoroktól, ezért úgy gondolták, hogy a kolonizációs flotta, melybe oly sok erőfeszítést, pénzt, és tudást fektettek, elveszett, és az egész misszió kudarcba fulladt. Ezen kudarc mély nyomott hagyott az emberekben, és a politikai viták lassan átemelték az aranykort egy rettenetes korszakba, melyet pusztító fegyverek bevetése, és szörnyű halál követett. Tetézte a károkat, hogy a Holdon fekvő bázison egy szabotázs történt, melynek detonációja a Hold egy-harmad részét a Földre lökte.

A Föld és lakói elbuktak, a föld felszíne a biológiai fegyverektől teljesen tönkrement, és természet visszahódított mindent. A Hold is lakhatatlanná vált, és a többi bolygó kolonizációs próbálkozásai is elfeledetté váltak, az utánpótlás hiánya miatt lassan a kolonizációs bolygókon is eltűnt az élet minden csírája. Mind magukra maradtak. A Föld természete hát visszahódította a városokat, az utakat, a gyárakat, minden fém és kő a természet romboló hatásától eltűntek az idők folyamán. A túlélők a föld alatt leltek menedéket, a tudás lassan eltűnt, a technológia lassan a feledésbe merült, a történelem pedig legendává vált, végül tekercsekben őrizték a tudást, melyeket később mágikus nyelvnek hittek, mely sorait később szimpla ákom-bákomnak hittek. Végül ezen iratok is eltűntek, némelyek fosztogatások során, vagy földrengések után. A természeti csapások sorozata lassan elnyelte az emberiség minden tudását, kik a túlélést választották a tudás helyett. Több ezer év múlva, a Földön a civilizáció nyomai se látszódnak, a felszín kezd újra élhetővé válni. Az emberek rettegnek mai napig a felszíni átok miatt, és föld alatti civilizációjuk lassan eléri az ókori viszonyokat. A föld alatti civilizációnak sok építőanyagra lett szüksége, ezért bányászni kezdték a sziklákat.

Az emberek viszont kíváncsi lények, és újra fellobbant a kalandvágy csírája, mikor egy bányász csapat egy furcsa alagútba ástak bele. Az alagút külsejét furcsa barnás, és érdes, néhol csillogó felület borította. Az alagút egy különös terembe torkollott. A levegő dohos volt, és növények borították a nagy ódon kőlapokat, valahonnan misztikus fény áramlott a terembe. A teremből sok út vezetett, sok folyosó, mely szabályszerűen labirintusként fogták körbe a termet. Az emberek tábort vertek eme furcsa és különös teremben, melyből később innen indultak a felfedezni vágyó kalandorok a számukra furcsa, idegen, és kicsit se veszélytelen világ felé.


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Wise Chat
Nickchannel32
Segitség kel
NermanYT
Sziasztok
Sanbula
Helllóóóó
Ethon6
HAJÓ'S K'crazyT'NY
Anonymous2622
hol van a texture?
Pankix
Mi a szar ez
Pankix
kurvaanyad
Anonymous3223
Kurvaanyad
Anonymous3298
asd
Anonymous3365
hali
Anonymous3365
tudnál küldeni Ethon6 egy linket a dc szerver ről? (poszeidon vagyok)
Anonymous3365
nevem dc -n [_]
Anonymous3467
ty
Anonymous3670
A szerver bezárt?
Anonymous3900
Bezárt
Anonymous3920
végleg?
Anonymous3956
Valaki tudna küldeni 1 letöltő linket minecraftra?
Anonymous3958
http://terraminingmc.com
Anonymous3958
A szerverről tudsz valamit?
Anonymous3983
Helli
Anonymous4033
kom bezárt? laugh pedig megnéztem volna mi van fennt laugh
Anonymous4035
Megy még a szerver?
Anonymous4035
?
Anonymous4035
?
Anonymous4156
nem
Anonymous4156
valmiért
Anonymous4156
ethi feladta
Anonymous4307
hello
Customize
Created by Kainex