Elő történet  

  RSS

Ethon6
(@ethon6)
Démon Admin
Csatlakozott:4 hét  ezelőtt
Bejegyzések: 15
03/03/2018 1:07 du.  

A hátrahagyottak nem kaptak se üzenetet, se választ a kalandoroktól, ezért úgy gondolták, hogy a kolonizációs flotta, melybe oly sok erőfeszítést, pénzt, és tudást fektettek, elveszett, és az egész misszió kudarcba fulladt. Ezen kudarc mély nyomott hagyott az emberekben, és a politikai viták lassan átemelték az aranykort egy rettenetes korszakba, melyet pusztító fegyverek bevetése, és szörnyű halál követett. Tetézte a károkat, hogy a Holdon fekvő bázison egy szabotázs történt, melynek detonációja a Hold egy-harmad részét a Földre lökte.

A Föld és lakói elbuktak, a föld felszíne a biológiai fegyverektől teljesen tönkrement, és természet visszahódított mindent. A Hold is lakhatatlanná vált, és a többi bolygó kolonizációs próbálkozásai is elfeledetté váltak, az utánpótlás hiánya miatt lassan a kolonizációs bolygókon is eltűnt az élet minden csírája. Mind magukra maradtak. A Föld természete hát visszahódította a városokat, az utakat, a gyárakat, minden fém és kő a természet romboló hatásától eltűntek az idők folyamán. A túlélők a föld alatt leltek menedéket, a tudás lassan eltűnt, a technológia lassan a feledésbe merült, a történelem pedig legendává vált, végül tekercsekben őrizték a tudást, melyeket később mágikus nyelvnek hittek, mely sorait később szimpla ákom-bákomnak hittek. Végül ezen iratok is eltűntek, némelyek fosztogatások során, vagy földrengések után. A természeti csapások sorozata lassan elnyelte az emberiség minden tudását, kik a túlélést választották a tudás helyett. Több ezer év múlva, a Földön a civilizáció nyomai se látszódnak, a felszín kezd újra élhetővé válni. Az emberek rettegnek mai napig a felszíni átok miatt, és föld alatti civilizációjuk lassan eléri az ókori viszonyokat. A föld alatti civilizációnak sok építőanyagra lett szüksége, ezért bányászni kezdték a sziklákat.

Az emberek viszont kíváncsi lények, és újra fellobbant a kalandvágy csírája, mikor egy bányász csapat egy furcsa alagútba ástak bele. Az alagút külsejét furcsa barnás, és érdes, néhol csillogó felület borította. Az alagút egy különös terembe torkollott. A levegő dohos volt, és növények borították a nagy ódon kőlapokat, valahonnan misztikus fény áramlott a terembe. A teremből sok út vezetett, sok folyosó, mely szabályszerűen labirintusként fogták körbe a termet. Az emberek tábort vertek eme furcsa és különös teremben, melyből később innen indultak a felfedezni vágyó kalandorok a számukra furcsa, idegen, és kicsit se veszélytelen világ felé.


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Wise Chat
kancsika11
szóval a collapse soká nyit meg?
kutyus2000
nanemáááár :c
kutyus2000
1 év?!?
kutyus2000
ház kancsi ezt bebuktuk
kutyus2000
és lesznek új kardok id? vagy csak a távolharcra mész
kutyus2000
kardok is*
kancsika11
nem fogunk még egy olyan szervert találni mint a cultures
Ethon6
A lőfegyverek a legfelső és legveszélyesebb zónákra jellemző fegyók lesznek.
Ethon6
Ahol kezdünk, a legalsóbbnál egyszerű kardok, buzogányok, hatchetek lesznek
Ethon6
minél fentebbi rétegekbe jutunk, annál jobb fegyókat találhatunk
Ethon6
persze egyre triviálisabb lesz a nehézségi szint is
skypeti2
mi lett a minecraftos szerverrel?
Anonymous712
megszűnt
Anonymous718
Ehet
Anonymous718
ethon
Anonymous718
Mi lett a szerverrel?M
Anonymous718
:c
Anonymous718
én vagyok kevin
Ethon6
megszűnt
skypeti2
csak karbantartják , vagy örökre megszünt?
skypeti2
ha teljesen megszünt akkor van más játékban valami ijesmi szerver vagy közösség?
Anonymous782
most csinálja ethon az új szervert
Anonymous782
amúgy menő az a Holdra szállásos kép a kőben
Anonymous792
És az a szeró is eredetis lesz?
Ethon6
Ez a szerver tört lesz.
Ethon6
Már csinálom a csaló killer szűrőt
Ethon6
Remélhetőleg a csalók nagy részét ki fogja szűrni
kancsika11
csak csináld gyorsan, már nagyon unatkozom
kancsika11
csak egy baj lesz azzal a szerverrel
kancsika11
nem lesz méz sad
Customize
Created by Kainex