Elő történet  

  RSS

Ethon6
(@ethon6)
Démon Admin
Csatlakozott:3 hónappal  ezelőtt
Bejegyzések: 15
03/03/2018 1:07 du.  

A hátrahagyottak nem kaptak se üzenetet, se választ a kalandoroktól, ezért úgy gondolták, hogy a kolonizációs flotta, melybe oly sok erőfeszítést, pénzt, és tudást fektettek, elveszett, és az egész misszió kudarcba fulladt. Ezen kudarc mély nyomott hagyott az emberekben, és a politikai viták lassan átemelték az aranykort egy rettenetes korszakba, melyet pusztító fegyverek bevetése, és szörnyű halál követett. Tetézte a károkat, hogy a Holdon fekvő bázison egy szabotázs történt, melynek detonációja a Hold egy-harmad részét a Földre lökte.

A Föld és lakói elbuktak, a föld felszíne a biológiai fegyverektől teljesen tönkrement, és természet visszahódított mindent. A Hold is lakhatatlanná vált, és a többi bolygó kolonizációs próbálkozásai is elfeledetté váltak, az utánpótlás hiánya miatt lassan a kolonizációs bolygókon is eltűnt az élet minden csírája. Mind magukra maradtak. A Föld természete hát visszahódította a városokat, az utakat, a gyárakat, minden fém és kő a természet romboló hatásától eltűntek az idők folyamán. A túlélők a föld alatt leltek menedéket, a tudás lassan eltűnt, a technológia lassan a feledésbe merült, a történelem pedig legendává vált, végül tekercsekben őrizték a tudást, melyeket később mágikus nyelvnek hittek, mely sorait később szimpla ákom-bákomnak hittek. Végül ezen iratok is eltűntek, némelyek fosztogatások során, vagy földrengések után. A természeti csapások sorozata lassan elnyelte az emberiség minden tudását, kik a túlélést választották a tudás helyett. Több ezer év múlva, a Földön a civilizáció nyomai se látszódnak, a felszín kezd újra élhetővé válni. Az emberek rettegnek mai napig a felszíni átok miatt, és föld alatti civilizációjuk lassan eléri az ókori viszonyokat. A föld alatti civilizációnak sok építőanyagra lett szüksége, ezért bányászni kezdték a sziklákat.

Az emberek viszont kíváncsi lények, és újra fellobbant a kalandvágy csírája, mikor egy bányász csapat egy furcsa alagútba ástak bele. Az alagút külsejét furcsa barnás, és érdes, néhol csillogó felület borította. Az alagút egy különös terembe torkollott. A levegő dohos volt, és növények borították a nagy ódon kőlapokat, valahonnan misztikus fény áramlott a terembe. A teremből sok út vezetett, sok folyosó, mely szabályszerűen labirintusként fogták körbe a termet. Az emberek tábort vertek eme furcsa és különös teremben, melyből később innen indultak a felfedezni vágyó kalandorok a számukra furcsa, idegen, és kicsit se veszélytelen világ felé.


ReplyQuote
  
Working

Please Login or Register

Wise Chat
kutyus2000
miért nincsen egyisk szerón sem newitems plugin, ...
kutyus2000
zavar hogy nem látom mit írok
Ethon6
Megoldottam smile
Ethon6
Remélem mostmár jó
Ethon6
Megoldva a dupla bejelentkezés menü smile
kutyus2000
szupeeer köszi smile
kutyus2000
mi a legutolsó projekt amin a szerón csináltál, ethon?
Ethon6
textúrázás volt, illetve anti-cheat tesztelés
Anonymous1132
sok dolgod van még?
Anonymous1134
Az elképzeltető hogy még 2018ba futtni fog a szerver?
Ethon6
Van rá esély
Anonymous1142
mekkora?
Ethon6
(100%) -(2%*n) ahol n = ahányszormegkérdezedhogymikorfogfutniaszerver
Anonymous1169
mi lett a szerverrel?
Anonymous1171
Ne zaklasátok ethont hadj csinálja a dolgát
Anonymous1169
én csak kérdeztem silly
Anonymous1189
de te vagy a 600. aki megkérdezte silly
Anonymous1189
szerintem tök egyértelmű...
Anonymous1189
bezárt
Anonymous1237
asd
david5000000
Bezárt a szerver speechless Izgatottan várom hogy milyen lesz a következő meow
Anonymous1257
ethon legalább a spawn parancsot engedélyezd már
Anonymous1257
meghalok akkor bekerülök valami lyukba és nem tudok kimenni
Ethon6
sofadanger.rackservice.org <<---- PVP szerver.
Barna0909
hali
Anonymous1558
hali
Anonymous1688
Hello
Anonymous1855
hello
Anonymous1855
mi az ip
Ethon6
hello
Customize
Created by Kainex